Sim-Lab Hardware

Sim-Lab is een vooraanstaande fabrikant van kwalitatief hoogstaand sim-racing hardware en accessoires en tevens partner van het Mercedes-AMG Petronas Esports team. Simlab is een Nederlands bedrijf van Richard Schouteren dat in 2015 uit de grond gestampt is.

De reden waarom hij Sim-Lab gestart is omdat Richard zelf een fanatieke simracer is, maar zelf nooit de ultieme simracing cockpit kon vinden zonder dat hij er fortuin aan moest uit geven. Daarom is hij zelf begonnen met het ontwikkelen van een simracing cockpit en zo is het bedrijf Sim-Lab ontstaan.

En vandaag de dag is Sim-Labs P1-X sim race cockpit de benchmark in de industrie. Sim-Lab levert cockpits en accessoires aan de meest veeleisende klanten wereldwijd. De producten zijn geschikt voor zowel beginners als professionele sim-racers en zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring. Met Sim-Lab ben je verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toon volgende
Over Simracing Hardware

Simracinghardware.nl is een plek voor de simracing liefhebber dat op zoek is naar de juiste simracing gear. 

Affiliate Disclaimer: Deze website bevat affiliate links, wat betekent dat wij een kleine commissie verdienen als u besluit om een product te kopen via één van de links op deze website. Deze commissie heeft geen invloed op de prijs van het product.

Simracing Hardware
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijk
0