Next Level Racing Race en Simulatie hardware

Next Level Racing is een merk dat zich richt op de productie van hoogwaardige race-simulatieapparatuur voor gamers en professionals. Het bedrijf is opgericht in 2009 en heeft zijn hoofdkantoor in Australië, met distributiecentra in Noord-Amerika en Europa.

Next Level Racing heeft een breed scala aan producten, waaronder racestoelen, cockpits, wheelstands en accessoires, allemaal ontworpen om de race-ervaring zo realistisch mogelijk te maken. Hun producten zijn geschikt voor vrijwel alle racesturen en pedalen, waaronder die van Logitech G, Thrustmaster en Fanatec.

Daarnaast heeft Next Level Racing een motion platform ontwikkelt voor al hun simracing cockpits. Met het motion platform beweegt de cockpit op alles wat er op het circuit gebeurt, dit maakt simracen nog realistischer vanuit je eigen huis.

Next Level Racing streeft naar kwaliteit en innovatie, en werkt samen met motorsportteams (zoals Ferrari) en coureurs om hun producten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van gebruikers.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toon volgende
Over Simracing Hardware

Simracinghardware.nl is een plek voor de simracing liefhebber dat op zoek is naar de juiste simracing gear. 

Affiliate Disclaimer: Deze website bevat affiliate links, wat betekent dat wij een kleine commissie verdienen als u besluit om een product te kopen via één van de links op deze website. Deze commissie heeft geen invloed op de prijs van het product.

Simracing Hardware
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijk
0