Logitech G Hardware

Logitech G is een submerk van Logitech dat zicht richt op de gaming sector. Denk aan game muizen, game toetsenborden en headseats etc. Maar het meest populaire product van het merk zijn toch wel de racesturen. Een van de meest populaire producten van Logitech G voor simracen is de G29 Driving Force-racestuur. Dit stuur is ontworpen met een dual-motor force feedback-systeem, waardoor spelers de sensatie van echte autoraces kunnen ervaren. Het stuur heeft ook pedalen voor gas, rem en koppeling, evenals een 900-graden draaihoek, waardoor het een van de meest realistische racesturen op de markt is.

De racesturen van Logitech G zijn vooral heel erg populair bij beginnende simracers, omdat het één van de goedkoopste racesturen is waarbij je het gevoel krijgt dat je echt iets in je handen hebt en mee kan komen met de duurste simracing stuurtjes.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd

Logitech G29 Driving Force

249.00
Vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toon volgende
Over Simracing Hardware

Simracinghardware.nl is een plek voor de simracing liefhebber dat op zoek is naar de juiste simracing gear. 

Affiliate Disclaimer: Deze website bevat affiliate links, wat betekent dat wij een kleine commissie verdienen als u besluit om een product te kopen via één van de links op deze website. Deze commissie heeft geen invloed op de prijs van het product.

Simracing Hardware
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijk
0