Fanatec Hardware

Fanatec is een toonaangevend merk op het gebied van simulatieracen en gaming-accessoires. Het merk heeft zich in de afgelopen jaren gepositioneerd als een van de meest innovatieve en betrouwbare merken op de markt. Fanatec is opgericht in 1997 en heeft sindsdien een indrukwekkende portfolio opgebouwd van producten die de race-ervaring verbeteren. Het merk is gevestigd in Duitsland en heeft wereldwijd een grote schare fans.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd

Fanatec Podium F1

1,799.95
Vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toon volgende
Het meest populaire product van Fanatec zijn de racesturen. Deze sturen worden gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een realistische race-ervaring te bieden. De sturen zijn voorzien van alle functies die je nodig hebt om de race-ervaring zo realistisch mogelijk te maken. Zo zijn de sturen voorzien van force feedback, waardoor je het gevoel hebt dat je echt achter het stuur van een racewagen zit. De sturen zijn compatibel met alle populaire racegames op verschillende platformen zoals PC, PlayStation en Xbox. Een andere populaire productlijn van Fanatec zijn de pedalen. Fanatec-pedalen zijn ontworpen om een realistische rij-ervaring te bieden en zijn voorzien van een progressieve rem- en koppelingssysteem. Hierdoor heb je het gevoel dat je daadwerkelijk de rem en koppeling van een echte raceauto bedient. De pedalen zijn verstelbaar, zodat je de positie en weerstand van de pedalen naar eigen wens kunt aanpassen.
Over Simracing Hardware

Simracinghardware.nl is een plek voor de simracing liefhebber dat op zoek is naar de juiste simracing gear. 

Affiliate Disclaimer: Deze website bevat affiliate links, wat betekent dat wij een kleine commissie verdienen als u besluit om een product te kopen via één van de links op deze website. Deze commissie heeft geen invloed op de prijs van het product.

Simracing Hardware
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijk
0